USA08

12. november 2008

Afsluttet tur, uafsluttet dagbog

Okay, det blev ikke til så meget med dagbogen, i hvert fald ikke her - Anna og Johan har derimod skrevet hver deres, men det er på papir. Men turen i korte træk: Det var hulenhakme en god tur og en stor oplevelse, som også kom til at tælle møder med leguan, alligator, krokodille, pilerokke , kuglefisk og rundt regnet 7 milliarder myg (m/et par hundrede kløende visitkort på hver af os). Tropisk varme i Florida, klart vand, strand og sol og kokos og avocado lige til at samle op og spise. Og alt muligt andet - herunder et styks sejr til Obama (han har senere sendt mig en mail og takket for støtten. Okay, der er nok et par stykker andre, som også har fået den mail...)
Se ellers billeder fra...

26. oktober 2008

Sikkenentur!

To uger senere, dette er første sted med internetforbindelse siden NYC. Vi er lige over midten på turen, og har oplevet så meget, at det ville tage alt for lang tid at skrive om det hele. Nævner bare i al hast og tilfældigt udvalgt, at fall foliage upstate New York faktisk er så farverig som man siger, at Niagara Falls faktisk er så roaring og breathtaking som man siger, og at det med de amerikanske state parks og deres campgrounds altså er sådan nogle super steder at være, som jeg altid siger til dem, der gider høre på det.
Vi har kørt på skyline drive og blue ridge parkway, vi har kørt med metrorail til og spadseret rundt i Washington DC, set indianer- og naturmuseum (to af de 16 smithsonian nationalmuseer i hovedstaden, vi har sejlet med Maid of the Mist ind under det mægtige Horseshoe Fall i Niagara. Vi har lavet lejrbål og stegt skumfiduser, vi har fundet en mægtig horseshoe crap, som Lilian har renset så vi kan få den med hjem. Vi har kørt med bussen her miles efter miles ad interstates og småveje, og vi har flyttet os fra nattefrost til subtropisk Florida-klima på et par dage. Kort sagt: Uha for en tur! Og den er slet ikke slut endnu. Billeder - se linket til venstre.

12. oktober 2008

NYC

Søndag morgen, klokken er 9, og alle er snart ved at være up'n'ready. Hotellet er så afgjort ikke the Ritz, men hvad, vi har et tilholdssted for natten.
Rigtig god dag igår: Det går nemt at have Eva med, og alle er i det hele taget ved godt mod. Vi måtte hurtigt opgive at køre med Subway, den er ikke særligt barnevognsvenlig. Så fik vi kørt taxa i stedet, over stok og sted op og ned ad West Side Highway til og fra Battery Park med adgang til Ellis Island og Statue of Liberty. Også ind over Ground Zero, Wall Street og til sidst Brooklyn Bridge på afstand - med Olafur Elisassons vandfald, der synger på sidste vers.
Lige nu laves der lektier over hele linjen. Og om lidt ta'r vi i parken.
Se dagens billeder.

10. oktober 2008

NYC første nat

Så er det 24 timer siden vi tog afsted. Alt er gået rigtig godt - og nu ligger vi så i sengene i et absolut beskedent hotel eller vandrerhjem på Manhatten, med vinduet åbent ud mod West End Avenue. Nogen sover (tungt) allerede, men de næstmindste er foruroligende vågne. Nå, monikke der er ro om lidt.
Vis kort
Se dagens billeder

9. oktober 2008

Vi er dér, det sker her!

Hi folks
Så er vi da ved at være på vej (skal bare liiiige skrive noget arbejdsnoget og lave den her blog og pakke og...)
Anyway: En plan for hvad der skal ske og hvor vi er hvornår kan downloades her (det er den bog, børnene har med til at holde styr på dagene).
Og hvis vi overhovedet når det og kommer i nærheden af net og sådan - så er det her, der blogges (og ikke på www.bomme-ousager.dk)
By the way: Under hvert indlæg står der, hvornår det er skrevet - den tid er lokal østUSA-tid.